Popis najboljih kredita

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4000 EUR

EKS max
7.26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4000 EUR

EKS max
7.26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4000 EUR

EKS max
7.26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4000 EUR

EKS max
7.26%

krediti bez ovjere poslodavca

Krediti bez ovjere poslodavca

 • Dostupno financiranje u toku istog dana
 • Sigurni i jednostavni krediti uz minimalnu dokumentaciju
 • Zahtjev i realizacija putem interneta, bez odlaska u poslovnicu

U financijski problematičnom vremenu, krediti su najisplativiji dostupan resurs na tržištu. Na online kreditnom tržištu postoji veliki broj zajmodavaca koji nude vrlo jednostavne uvjete, uz transparentnost i fleksibilnost.

Krediti bez ovjere poslodavca spadaju u jednostavnu i brzu kreditnu opciju namijenjenu građanima koji su zaposleni na određeno ili bez posla. Za ovu vrstu pozajmice ne morate biti kreditno sposobni, a mogu se realizirati i brz ovjere javnog bilježnika. Kredit bez ovjere poslodavca možete pronaći putem naše web stranice što će vam omogućiti da u toku istog dana dođete do novca i riješite svoje financijske probleme.

Ovu vrstu kredita moguće je dobiti bez ovjere poslodavca i bez dodatnih potvrda. Ako se pitate kako do kredita bez ovjere poslodavca odgovor je putem interneta. Budući da nema složenih uvjeta, realizacija kredita vrši se online za nekoliko minuta. Zajmodavci su omogućili korisnicima da do kredita dođu uz minimalni napor i osnovna dokumenta. Ovdje možete razmotriti aktualnu ponudu kredita i jednostavno izabrati onaj koji je najadekvatniji.

Globus.com.hr nudi pristup najpovoljnijim kreditima bez ovjere poslodavca

Uz pomoć naše web platforme osigurali smo da postojeća ponuda bude najpovoljnija u smislu konkurentnih kamatnih stopa, bržeg internet postupka prijave i fleksibilnijih uvjeta. Na jednom mjestu smo objedinili ponude svih online zajmodavaca s hrvatskog tržišta i tako olakšali dolazak do najpovoljnijih kreditnih opcija.

Putem stranice globus.com.hr možete pristupiti kreditima bez ovjere poslodavca koji imaju niže kamatne stope nego što je to slučaj kod tradicionalnih zajmodavaca, poput banki. Pobrinuli smo se da cijeli postupak učinimo lakšim i bržim, kako bi ste dobili personaliziranu uslugu, uz sve potrebne detalje i informacije vezane za prijavu.

Kada brzo želite pozajmiti manji iznos novca preko interneta, neophodno je istražiti različite opcije što zahtjeva više vremena i truda. Sve to može otežati brz pristup adekvatnoj usluzi, zbog čega se mnogi ljudi okreću ka pouzdanim opcijama s objedinjenom ponudom, poput stranice globus.com.hr. Osigurali smo najbrži dolazak do novca uz najbolje zajmodavce s online kreditnog tržišta.

Veliki broj zadovoljnih korisnika uvjerilo se u pouzdanost i praktičnost pozajmljivanja novca preko globus.com.hr.

Na koji način poboljšati kreditnu sposobnost?

Svakodnevno veliki broj korisnika se obraća online zajmodavcima jer prednosti ove vrste pozajmljivanja mnogo su jednostavnije nego što je to slučaj kod tradicionalnih institucija. Ako planirate zatražiti kredit preko interneta, uvijek postoji način da popravite svoju kreditnu sposobnost.

Što je vaš kreditni rejting bolji je veća mogućnost da se dobije odobrenje za željeni kredit.

Ono što može biti od velike pomoći je prijava s jamcem prilikom podnošenja zahtjeva. Jamac osigurava da će pozajmljena sredstva biti vraćena. S’ s obzirom na to da online zajmodavci ne zahtijevaju obimnu papirologiju, već samo osnovna dokumenta, prijava s jamcem osigurava da automatski dobijete kredit.

Da bi ojačali svoju kreditnu sposobnost to možete učiniti i putem zaloga ili depozita.

Ako smatrate da određeni zajmodavci imaju previsoke kriterije, uvijek možete zatražiti drugog zajmodavca online.

Koliko je isplativo uzimanje kredita bez ovjere poslodavca preko interneta?

Realizacija kredita bez ovjere poslodavca preko interneta je inovativan i brži način pozajmljivanja, čime je korisnicima znatno olakšan pristup sredstvima. S’ s obzirom na to da je cijeli postupak online, to je izvrsna alternativa u vremenu kod brojnih financijskih potreba.

Krediti bez ovjere poslodavca preko interneta spadaju u vrlo funkcionalan način pozajmljivanja, omogućavajući pristup sredstvima u vrlo kratkom vremenskom razdoblju.

Zajmodavci online su osigurali da korisnicima pruže najbolju uslugu, pri čemu upravljanje dobivenim sredstvima je u skladu s individualnim potrebama.

Uzimajući u obzir da nema dugotrajnog postupka prijave i da se cijeli proces odvija online, zahtjev jednostavno podnosite iz udobnosti svog doma.

Ako pozajmljujete novac preko web stranice za uspoređivanje kredita, kao što je globus.com.hr možete mnogo brže i jednostavnije pronaći najpogodniju opciju. Ovdje ćete pronaći sve dostupne ponude kredita s online hrvatskog tržišta i detaljno se informirati o njihovim karakteristikama.

Na koji način se može dobiti kredit bez ovjere poslodavca?

Jedno od vrlo čestih pitanja je kako se dolazi do kredita bez ovjere poslodavca. Naime, ova kreditna opcija je dostupna svima, a odobrenje je putem interneta.

Na koji način se dobiva kredit bez ovjere poslodavca preko interneta?

Pomoću globus.com.hr odmah možete pozajmiti novac, jer je cjelokupan proces jednostavan i brz. U prijavi je potrebno je samo navesti lične podatke i broj tekućeg računa na koji ćete dobiti uplatu. Prije nego se prijavite za kredit bez ovjere poslodavca, na našoj web platformi možete detaljno razmotriti aktualnu ponudu svih financijskih usluga.

Do kredita i ako ste zaposleni na određeno?

Postoje krediti za zaposleno na određeno i moguće ih je dobiti jednako lako kao kredit bez ovjere poslodavca. Bez obzira na to što nemate ugovor o zaposlenju, online zajmodavcima nisu preliminarni vaši prihodi, već redovna otplata sredstava.

kredit bez ovjere poslodavca

Na koji način se podnosi zahtjev za kredit preko globus.com.hr?

Kada razmotrite cjelokupnu ponudu koja se nalazi na popisu i donesete odluku o najadekvatnijoj opciji koja vam odgovara, možete započeti s podnošenjem zahtjeva.

Kliknite na željeni kredit, nakon čega ćete biti usmjereni na stranicu zajmodavca. Zatim ćete prikazani online formular ispuniti s osnovnim podacima i tekućem računu na koji želite isplatu. Potrebno je nekoliko minuta da se završi cijeli proces zahtjeva za kredit, a nakon odobrenja sledi isplata na račun.

Globus.com.hr je web platforma, a ne zajmodavac, zbog čega nismo u mogućnosti da utičemo na odobrenje podnijetog zahtjeva za kredit.

Na što treba obratiti pažnju prilikom uzimanja kredita?

Prilikom uzimanja kredita potrebno je uzeti u obzir sljedećih nekoliko faktora:

 • Kamatne stope. Sigurno ste dobro upoznati s kamatnim stopama, no vrijedi spomenuti da efektivna kamatna stopa jedan od preliminarnih prilikom odabira kredita.
 • Kada je prisutna niža efektivna stopa to znači dolazak do povoljnijeg kredita.
 • Utvrdite koliko novca vam točno treba i za koliko pozajmljeni iznos možete vratiti.
 • Prilikom izbora kredita obratite pažnju na uvjete dospjeća i da li je iznos odgovarajući.

Važno je znati kako iskoristiti dobivena sredstva!

Krediti bez ovjere poslodavca su izvrsno rješenje kada vam trebaju dodatna sredstva, kao i kod financiranja neočekivanih troškova. No, veoma je važno znati kako iskoristiti dobivena sredstva na pravi način.

krediti bez ovjere

Budući da kod internet kredita nije potrebno navesti namjenu sredstava, imate slobodu da ih iskoristite na način na koji želite.

Izbjegavajte korištenje dobivenog kredita za nepotrebne kupovine, već se držite plana o prvobitnoj namjeni sredstava.

Osigurajte da na vrijeme otplaćujete mjesečne rate kredita.

Ako imate veće projekte koji zahtijevaju više novčanih sredstava, tada treba uzeti u obzir i bankarske kredite jer imaju duže rokove otplate.

Kredite preko interneta možete koristiti u bilo kojoj situaciji kada vam hitno treba novac, bilo da je riječ o popravcima u domu, neodložnom putovanju, poslovnom ulaganju i slično.

Najvažnija stvar koju morate imati na umu je cilj za što želite iskoristiti novac od kredita. U tom kontekstu, pozajmite samo onoliko koliko smatrate da možete vratiti i potražite najpovoljniju opciju kredita.

Česta pitanja za kredite bez ovjere poslodavca

Što su krediti bez ovjere poslodavca?

Krediti bez ovjere poslodavca predstavljaju jednostavan oblik financiranja koji ne zahtjeva složenu papirologiju. Zapravo, ova vrsta kredita ne zahtjeva stalno zaposlenje, što je najlakši način pozajmljivanja kada vam treba dodatna gotovina. Vidi više.

U kojem iznosu se krediti bez ovjere poslodavca isplaćuju?

Krediti bez ovjere poslodavca isplaćuju se u maksimalnom iznosu do 4000 EUR na 18 mjesečnih rata. Saznaj još.

Što mi je potrebno za kredite bez ovjere poslodavca?

Prije svega bitno je da ste zaposleni ili da ste u mirovini. Ako imate redovita mjesečna primanja po tekućem računu tada ste idealan kandidat za kredite bez ovjere poslodavca. Pripremite svoju osobnu iskaznicu i IBAN broj računa te se prijavite za kredit. Pročitaj više.

Što podrazumijeva termin krediti bez ovjere poslodavca?

Uglavnom, krediti bez ovjere poslodavca se realiziraju putem interneta što znači da ne morate gubiti vrijeme čekajući u poslovnici banke. Cjelokupan postupak je preko interneta, što je puno lakša i brža usluga.

 1. Kod tradicionalnih zajmodavaca, poput banke i ostalih financijskih institucija, potreban je dugotrajan postupak koji uključuje veliki broj dokumenata, overa, kao i potvrda o stalnom zaposlenju.
 2. Da bi ste izbjegli takvu složenu proceduru, krediti bez ovjere poslodavca preko interneta štede vaše vrijeme i trud.
 3. Za razliku od uobičajenih kredita koji podrazumijevaju stalno zaposlenje i prihode, krediti bez ovjere poslodavca pružaju fleksibilnost, pri čemu do novca dolazite u najbržem mogućem roku.
 4. Kako bi ste se prijavili za kredit bez ovjere poslodavca, treba odvojiti nekoliko minuta i ispuniti zahtjev s osnovnim podacima.
 5. Nisu vam potrebne dodatne ovjere, potvrde, ni platne liste, jer se kredit odobrava nezavisno od kreditne sposobnosti podnosioca zahtjeva.

Kako upravljati dugom i redovno otplaćivati kredit?

Povremeno se svako nađe u situaciji kada mora brzo pozajmiti novac. Čak i pored dobrog financijskog upravljanja možemo se suočiti s većim računima, nepredviđenim troškovima i hitnim situacijama koje mogu opteretiti mjesečni budžet. Dobra vest je da se do kredita može doći lako, brzo i po fleksibilnim uvjetima. Pozajmljivanje novca putem interneta omogućava laku prijavu i dolazak do potrebnih sredstava za nekoliko minuta. Globus.com.hr nudi izvrsne pogodnosti brzog financiranja i veliki broj ponuda online zajmodavaca. Nakon odobrenja kredita morate se pobrinuti da napravite proračun, odnosno dobar plan otplate dobivenih sredstava.

 • Analizirajte detaljno sve prihode i troškove koje imate na mjesečnom nivou, kao što su računi, hrana i ostali važni izdaci. Na taj način imat ćete uvid u svoj financijski proračun i sagledati gdje možete dodatno uštedjeti potreban novac.
 • Dajte prednost prioritetnim dugovima i stavite ih na prvo mesto za plaćanje. Potražite načine kako da smanjite svoju mjesečnu potrošnju, jer ćete tako znatno uštedjeti.
 • Ako često zaboravljate na datume vezane za plaćanje, nastojte da pronađete adekvatnu opciju koja vam to omogućava. Možete koristiti podsjetnik ili ugovoriti uslugu trajnog naloga.
 • Kada koristite uslugu automatskog mjesečnog plaćanja, to osigurava uredno izmirenje obaveza i doprinosi dodatnom rasterećenju.
         
Ocjena: 4.7 / 5 (277 ocjena)