Popis najboljih kredita

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4000 EUR

EKS max
7.26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4000 EUR

EKS max
7.26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4000 EUR

EKS max
7.26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4000 EUR

EKS max
7.26%

krediti bez hroka

Krediti bez HROKa

 • Jednostavno rješenje za ljude bez kreditne sposobnosti
 • Praktično i brzo do prijave za kredit
 • Novac je na tekućem računu za nekoliko minuta

Krediti bez HROKa – Rješenje za svaku financijsku situaciju

Krediti bez HROKa spadaju u opciju namijenjenu građanima koji su blokirani, za one koji nisu kreditno sposobni, kao i za prezadužene građane koji su zabilježeni u registru na osnovu dugovanja. Ako niste u mogućnosti da putem banke ostvarite kredit, tada su krediti bez HROKa idealno rješenje.

Ako ste pokušali pozajmiti novac u banci, ali ste odbijeni zbog slabog kreditnog rejtinga ili prevelikog zaduženja, krediti bez HROKa mogu vam pomoći. Ova jedinstvena ponuda kredita je najbolji način da se dođe do jedinstvenih pogodnosti bez ikakvih prepreka. Jedna od glavnih karakteristika ovog kreditnog proizvoda je da on omogućava lak dolazak do novca bez obzira na postojeća zaduženja i lošu kreditnu sposobnost.

Putem stranice globus.com.hr imate veliki broj dostupni opcija kredita namijenjenih blokiranim građanima uz minimalne uvjete.

 

Osiguravamo jednostavan dolazak do kredita bez HROKa

Za korisnike koji se suočavaju s kreditnim izazovima, omogućili smo pristup najboljim dostupnim proizvodima s online hrvatskog tržišta.

Kako se prijaviti za kredit bez HROKa?

Da bi ste se prijavili za kredit bez HROKa potrebno je unijeti osnovne podatke, ime i prezime, adresu. Određeni zajmodavci mogu zahtijevati prijavu s jamcem koju treba podnijeti uz zahtjev za kredit.

Što označava HROK?

Skraćenica HROK označava Hrvatski registar obaveza po kreditima. On sadrži uvid o cjelokupnom dugovanju građana zbog čega ga koriste skoro sve financijske institucije., kao što su banke i štedionice.

Inače, HROK je najčešće razlog zbog čega se krediti ne odobravaju, čime su krediti bez HROKa izuzetna pogodnost.

Kako bi cijeli postupak odobrenja kredita učinili što lakšim, zajmodavci ne vrše uvid u registar dužnika HROK .

Prilikom podnošenja prijave za kredit potrebno je unijeti osnove podatke, odnosno, ime i prezime, OIB, adresa, IBAN, broj telefona i e -mail.

S’ obzirom da se na online tržištu nalazi veliki broj ponuda kredita nekada je teško s preciznošću reći koja opcija je najpovoljnija. Iako sami najbolje možete odlučiti koja ponuda spada u najisplativiju, uviek je dobro imati određeni uvid o financijskom sektoru i kreditima kao najpopularnijem načinu pozajmljivanja.

Globus.com.hr vam u tome može pomoći. Na našoj web stranici imate na raspolaganju sve aktualne ponude s kreditnog tržišta, kao i mogućnost da se detaljno informirate o njihovim detaljima.

Uz našu web platformu učinili smo cijeli postupak znatno praktičnijim, a ujedno i jednostavnijim prilikom pretrage kredita.

Kada putem globus.com.hr tražite brzi kredit, bićt ete sigurni u pouzdanost usluge koja je potpuno besplatna.

Nastojali smo da u našoj ponudi budu najbolje kreditne ponude, uz dodatne informacije o svim prednostima i nedostacima, kako bi ste lakše donijeli odluku.

U okviru našeg popisa kredita možete pronaći sve potrebne informacije koje su neophodne, poput kamatnih stopa, vremena isplate, brzine, uvjeta i odobrenja, prednostima i potencijalnim nedostacima.

Nakon što usporedite kamatne stope različitih zajmodavaca možete lakše prepoznati ponudu kredita koja je odgovarajuća. Pored kamatne stope, potrebno je obratiti pažnju postoje li dodatne naknade ili skriveni troškovi. Na globus.com.hr cilj nam je pružiti pravi uvid o kreditima i svim informacijama koje su najvažnije prilikom odabira.

Prijavite se za kredit bez HROKa brzo i jednostavno

Naime, krediti bez HROKa odobravaju se u nevjerovatno kratkom vremenu uz jednostavnu online prijavu. Sve što je potrebno je da imate mobilni telefon, računar ili tablet i pristup internetu.

kredit bez hroka
Što s kreditima bez HROKa

Kredita bez HROKa nude jedinstvenu mogućnost financiranja, jer dobivena sredstva se mogu iskoristiti za kupovinu, manje poslovne projekte i slično. Kao fleksibilan vid financiranja, krediti bez HROKa spada u idealno rješenje kada vam novac treba brzo, a pri tom nemate druge mogućnosti pozajmljivanja.

Ono što treba imati na umu je da se pozajmljena sredstva otplaćuju u roku od nekoliko mjeseci do jedne godine, pa je neophodno napraviti dobar proračun koliko novca vam je točno potrebno.

Kako bi udovoljili sve većoj potražnji građana za kreditima bez HROKa, zajmodavci su cjelokupan postupak prijave učinili vrlo jednostavnim. Ako tražite najpovoljniji kredit, globus.com.hr nudi vam neke od najpouzdanijih zajmodavaca s online hrvatskog tržišta.

Zbog čega je najbolje odabrati kredit bez HROKa preko naše web platforme?

Pristup različitim kreditima putem naše web stranice globus.com.hr osigurava najbolje ponude s online tržišta i detaljan uvid u najpovoljniji način financiranja. Usluga koju nudimo je besplatna, a korisnici mogu na praktično i jednostavno odabrati pravu opciju kreditiranja za sebe. Nastojimo svim korisnicima pružiti lakši i brži način u dolasku do kredita, uz detaljnu informiranost kroz različite savjete.

 • Globus.com.hr čini da pristup kreditima putem bude jednostavan, siguran i lak.
 • Vodeća smo web platforma usmjerena da pomogne svima da dođu do pravog financijskog rješenja.
 • Nudimo pristupačne kreditne opcije građanima i vrhunsko korisničko iskustvo

Odabir pravog kredita

Često zbog hitne potrebe pozajmljivanja, zajmodavci su olakšali pristup sredstvima kroz jednostavno podnošenje zahtjeva. Kada odaberete kredit bez HROKa, kliknite na opciju „zatraži kredit” nakon čega ćete biti preusmjereni na željenog zajmodavca. Zatim započnite s postupkom podnošenja zahtjeva.

krediti hrok

Ako ste dovoljno odgovorni, otplata kredita bez HROKa neće predstavljati financijsko opterećenje.

Nakon što vam je kredit odobren, nastojte da iskoristite sredstva onako kako je planirano.

Budući da ova vrsta kredita ima određeno razdoblje otplate, najvažnije je napraviti financijski plan koji će olakšati vraćanje pozajmljenih sredstava.

Kontrolirana i planirana potrošnja pomoći će vam da na vrijeme izmirite svoje obaveze prema kreditu.

Česta pitanja za kredite bez HROKa

Što predstavljaju krediti bez HROKa?

Krediti bez HROKa razlikuju se na dva ključna načina od tradicionalnih bankarskih kredita. Za ovu kreditnu opciju zajmodavci ne provjeravaju kreditnu sposobnost podnosioca zahtjeva i moguće ih je ostvariti čak i ako se nalazite zapisani u HROKu. Vidi više.

Kakve karakteristike imaju krediti bez HROKa?

Zajmodavci nastoje da kroz jednostavne pristup ujedno osiguraju dolazak do najpovoljnije opcije. Krediti bez HROKa su manjeg iznosa i s kraćim rokom dospjeća. Pročitaj još.

Za koje vrijeme se isplaćuje kredit bez HROKa?

Krediti bez HROKa su na tekućem računu korisnika za 15 minuta nakon odobrenja. Da bi ste došli do brže isplate, savjet je prijaviti se tijekom početka radnog dana i popuniti prijavu za kredit uspješno. Saznaj više.

Koje su prednosti kredita bez HROKa?

Povremeno se svi nađemo u situaciji kada moramo brzo doći do novca. Za one koji traže kredit bez HROKa ovaj koncept pozajmljivanja ima svoje izvrsne prednosti, ali i određene nedostatke.
Putem naše web stranice globus.com.hr možete se informirati o svim detaljima kredita i upoznati se o općim uvjetima.

 1. Krediti bez HROKa su izvrsna opcija za sve građane koji imaju hitnu potrebu za novcem.
 2. Odobrenje se dobiva za nekoliko minuta od podnošenja zahtjeva.
 3. Jedna od izvrsnih prednosti je ta što do kredita bez HROKa možete doći iz udobnosti svog doma. Potreban vam samo mobilni telefon ili računar s internetom, a cijeli postupak je 100%.
 4. Na raspolaganju imate jednostavnu i pouzdanu uslugu, čime je omogućen brz dolazak do novca.
 5. Nema skrivenih naknada i troškova.
 6. Bez čekanja u poslovnici banke i gubljenja dragocjenog vremena.

Način korištenja kredita bez HROKa

Kada su u pitanju krediti bez HROKa oni se mogu koristiti kada se pojave određeni troškovi, čime pojednostavljuju izlazak iz financijskih problema. Prilikom prijave za kredit bez HROKa ne morati objašnjavati u koju svrhu ćete koristiti sredstva za razliku od banki koje to obično zahtijevaju.
Sredstva dobivena od kredita bez HROKa možete iskoristiti kod neočekivanih troškova, kao što su:

 • popravke u domaćinstvu
 • putovanja
 • dodatna medicinska njega
 • plaćanje režija
 • kupovina poklona
 • i drugo

Kako se podnosi zahtjev online za kredit bez HROKa

Kada se prijavite i počnete s podnošenjem zahtjeva, od vas će biti zatraženo da unesete samo osnovne podatke, a to su: ime i prezime, broj telefona, adresa, e-mail, broj tekućeg računa. Kada se prijavite i podnesete zahtjev, možete očekivati odgovor zajmodavca za nekoliko minuta.

Da li su krediti preko interneta sigurni i što prilikom prijave treba uzeti u obzir?

Ako prvi put pozajmljujete preko interneta sigurnost je jedna od najvažnijih faktora. Tom prilikom uzmite u obzir sljedeće:

 • Obratite pažnju na izgled web stranice zajmodavca. Ako postoji bilo kakva sumnja ili nedoumica raspitajte se o vjerodostojnosti zajmodavca.
 • Birajte samo provjerene zajmodavce. Putem naše web stranice globus.com.hr pronaći ćete samo ovlaštene i renomirane zajmodavce čime se osiguravate od prevare.
         
Ocjena: 4.8 / 5 (646 ocjena)