Popis najboljih kredita

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4000 EUR

EKS max
7.26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4000 EUR

EKS max
7.26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4000 EUR

EKS max
7.26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4000 EUR

EKS max
7.26%

nenamjenski krediti

Nenamjenski krediti

 • Izvrsno rješenje kod nepredviđenih financijskih troškova
 • Jednostavna realizacija online, bez obimne papirologije
 • Novac je na tekućem računu za 15 minuta

Koliko novca možete pozajmiti putem kredita često zavisi od brojnih faktora. Ali najvažnija stvar koju tada treba uzeti u obzir je mogućnost korištenja sredstava u skladu s individualnim financijskim potrebama i željama. Ako tražite najbolju opciju, nenamjenski krediti dizajnirani su da brzo i jednostavno pristupite gotovini putem interneta.

Što podrazumijevaju nenamjenski krediti u eurima?

Nenamjenski krediti spadaju u najjednostavniji oblik financiranja koji ne zahtijevaju dodatnu dokumentaciju o namjeni trošenja sredstava. Kada ste u potrazi za kratkoročnim ili dugoročnim rješenjem, nenamjenski krediti u eurima uvijek mogu biti od koristi.

Raspolaganje sredstvima bez ikakvih preduvjeta u koju svrhu će biti utrošena, konkurentni uvjeti i jednostavan postupak prijave čine da nenamjenski krediti budu vrlo prikladna opcija u bilo kom trenutku. Uz pomoć web platforme globus.com.hr možete na najlakši način doći do kredita i imati gotovinu u najbržem mogućem roku.

Cijeli postupak prijave je pojednostavljen jer se može izvršiti putem interneta, uz minimalnu papirologiju.

Koliko su nenamjenski krediti preko globus.com.hr pouzdani?

Globus.com.hr je web platforma koja omogućava korisnicima da uštede svoje vrijeme prilikom pretrage kreditnih opcija na online hrvatskom tržištu. Sve aktualne ponude koje se ovdje nalaze su 100% sigurne i pouzdane, što doprinosi bržoj pretrazi i uspoređivanju uvjeta.

Na globus.com.hr imate mogućnost da pronađete članke vezane za različite kredite što će vam pomoći da lakše donesete odluku.

Naša web platforma i tim najboljih stručnjaka pojednostavljuju vaš financijski život.

Uz transparentnost, brzinu i inovativnost ponuđenih kreditnih opcija uštedjet ćemo vaše vrijeme i trud prilikom pretrage adekvatnog rješenja.

U koju svrhu se mogu koristiti nenamjenski krediti u eurima?

Ono što predstavlja sjajnu pogodnost kod nenamjenskih kredita je to što ih korisnik može koristiti u skladu s bilo kojom financijskom potrebom. Dakle, od kupovine, putovanja pa do manjih poslovnih projekata.

Jedna od glavnih karakteristika ovog kreditnog proizvoda je da odgovara bilo kojoj financijskoj situaciji, bez obzira da li je novac potreban za plaćanje većih računa, za pokrivanje nepredviđenih troškova ili određenog investiranja. Sloboda u trošenju sredstava kao glavno obilježje nenamjenskih kredita daje prednost u različitim financijskim situacijama.

Nenamjenski krediti nude niz pogodnosti, jer su prilagođena opcija i posebno su dizajnirani da ispune različite zahtjeve korisnika. No, prije odluke o uzimanju kredita treba izabrati prilagođenu ponudu koja odgovara vašim okolnostima i financijskoj situaciji.

Financijske poteškoće s kojima se susrećemo u životu mogu biti znatno kompliciranije ako nemamo odgovarajuće financijsko rješenje. Ali, to ne znači da rješenja nema. Postoje mnoge opcije koje vam mogu pomoći da dođete do odgovarajućeg rješenja u kratkom vremenskom roku i omogućiti lako rješavanje dugogodišnjih problema. Najpovoljniji krediti za refinanciranje postali su vrlo popularan način da se financijski život okrene u pravom smjeru.

Kako uspješno do odobrenja kredita preko interneta?

Prilikom pozajmljivanja novca preko interneta, dešavaju se manji problemi koji se s lakoćom mogu riješiti. Jedan od problema s kojim se možete susresti je odobrenje za brzi kredit. Naime, prava je rijetkost da ova vrsta kredita ne bude odobrena, jer su potrebna minimalna dokumenta. No, ako do toga dođe, postoje načini kako se to može popraviti. Određeni zajmodavci online zahtijevaju od podnosioca zahtjeva da prijava bude s jamcem, što osigurava automatsko odobrenje kredita. No, ako ne uspete doći do kredita preko interneta, vrijedi pokušati ponovo kod drugog zajmodavca. Iako na kreditnom tržištu postoji veliki izbor, da bi ste bili sigurni u pouzdanost i praktičnost ovog oblika pozajmljivanja, globus.com.hr nudi vam najpovoljniju ponudu kredita.

Na koji način se može pozajmiti novac putem interneta?

Da bi ste pozajmili novac putem interneta, najbolje je da prvo usporedite sve kreditne ponude na globus.com.hr. odlučite se za najbolju opciju i zatim klikom na željeni kredit započnete s podnošenjem zahtjeva.

nenamjenski kredit

Raspon mogućnosti prilikom odabira nenamjenskog kredita je veliki, ali je uvijek preporučljivo izabrati opciju koja će pokriti vaše najvažnije financijske potrebe. Na taj način bit ćete sigurni da uzeta sredstva možete vratiti i izbjeći preveliko zaduživanje.

Prije donošenja odluke o izboru kredita razmislite zašto želite pozajmiti novac, može li odabrana opcija uštedjeti vaš novac, da li možete priuštiti mjesečnu otplati i koje su druge alternative pozajmljivanja.

Obično, nenamjenski krediti se koriste u svrhu pokrivanja neplaniranih izdataka i vraćanja dugova. Za ljude koji ne žele preveliko zaduživanje, preporučuju se nenamjenski krediti u eurima, jer su povoljna opcija s fleksibilnim uvjetima. Vrijedi napomenuti da se putem globus.com.hr mogu pronaći najpovoljniji nenamjenski krediti s dužim i kraćim rokom otplate koji imaju niže kamatne stope. Online zajmodavci su korisnicima omogućili više prilagođenih opcija kredita s fleksibilnim uvjetima koji ne predstavljaju preveliko mjesečno opterećenje u otplati.

Koje su prednosti prijavljivanja za nenamjenski kredit preko interneta u odnosu na ponudu banki?

Mnogi su se već uvjerili u praktičnost i brzinu kredita preko interneta. U nastavku možete pročitati više o postupku prijave i pogodnostima ovog oblika financiranja.

 • Nakon odabira željenog kredita koji ima najpovoljnije uvjete, bit ćete preusmjereni na web stranicu zajmodavca. Nakon toga započinjete s postupkom prijave online.
 • Od vas će biti zatraženo da unesete svoje osnovne podatke, kao što su ime i prezime, broj mobilnog telefona, adresa, e-mail, tekući račun na koji će biti uplaćena sredstva.
 • Prilikom prijavljivanja podnesite potvrdu o jamcu, ako se to od vas zahtjeva. Kada završite s podnošenjem dokumenata i unosom podataka, sačekat ćete nekoliko minuta na odobrenje, a zatim će uslijediti i isplata na tekući račun koji ste podnijeli u prijavi.

Kako bi ste što prije završili cijeli postupak, a vaš zahtjev bio odobren, preporuka je da prethodno provjerite unijete podatke i dokumenta koja su od vas tražena za nenamjenski kredit.

Da li su nenamjenski krediti u eurima najpovoljniji?

Kada su u pitanju nenamjenski krediti u eurima oni imaju najnižu kamatnu stopu, gdje nema dodatnih naknada i troškova. To ih čini jednim od najpovoljnijih rješenja dostupnih na tržištu kredita. Da bi ste prepoznali ponudu koja je najadekvatnija najprije pogledajte sve uvjete i kriterije zajmodavaca online.

krediti nenamjenski

Što podrazumijeva beskamatni nenamjenski kredit?

Na postojećem online tržištu prisutne su i opcije beskamatni nenamjenski krediti. Kod ove vrste kredita ne postoje kamate, ni dodatne naknade, a prednost je u tome što se vraća onoliko novca koliko je i bilo pozajmljeno. Kod ovakve opcije postoji ograničenje u smislu razdoblja otplate i iznosa. Ako razmišljate o opciji beskamatni nenamjenski krediti oni su najbolje rješenje u situacijama kada je novac hitno potreban, odnosno u toku istog dana.

Treba uzeti u obzir da su za beskamatni nenamjenski kredit potrebna stabilna mjesečna primanja. Također, kod ove vrste kredita nema nedostataka, jer se vraća točno onoliko novca koliko je pozajmljeno. Ako niste sigurni da ćete na vrijeme otplatiti pozajmljena sredstva tada treba pogledati i ostale kreditne ponude.

Najčešća pitanja koja se odnose na nenamjenski kredit

Što je nenamjenski krediti?

Kao što sam naziv govori nenamjenski krediti koriste se koriste u bilo koju svrhu. Oni pružaju brzi pristup potrebnim sredstvima što omogućava da ih koristite na način koji želite. Postupak podnošenja zahtjeva je lak, a sredstva se uplaćuju na račun za nekoliko minuta. Saznaj više.

Kada se isplaćuje nenamjenski kredit?

Nakon odobrenja, isplata novca na tekući račun je za 15 minuta. Obično, vrijeme isplate zavisi od vremena prijave. Ako se prijavite za nenamjenski kredit na početku radnog dana, to će ubrzati proces i omogućiti isplatu nekoliko minuta od prijave. Vidi još.

Kolika je kamata kod nenamjenskog kredita?

Kod nenamjenskih kredita kamatne stope su različite što ovisi od zajmodavca. Također, dostupni su i beskamatni nenamjenski krediti određenih iznosa i razdoblja otplate. Pročitaj još.

Prednosti kredita za refinanciranje

Uzimajući u obzir sve mogućnosti koje nudi online tržište kredita, činjenica je da postoji bezbroj prednosti određenih financijskih usluga. Kada je riječ o zatvaranju postojećih obaveza na osnovu kredita, prisutan je niz pogodnosti koje nude najpovoljniji krediti za refinanciranje. Zahvaljujući ponudi kredita za refinanciranje koju možete pogledati na globus.com.hr možete sagledati sve njihove prednosti i napraviti sjajan izbor.

 1. Naša web stranica će uštedjeti vaše dragocjeno vrijeme, jer ne morate danima pretraživati sve zajmodavce koji su prisutni na tržištu.
 2. Omogućili smo da na potpuno jednostavan način pogledate objedinjen spisak zajmodavaca i uvjeta za kredit što će cijeli postupak učiniti značajno bržim.
 3. Kada putem naše web platforme izaberete željeni kredit, klikom na opciju pozajmi bit ćete direktno preusmjereni na stranicu zajmodavca i krenuti s procesom prijave koja traje nekoliko minuta.
 4. Odobrenje i isplata novca na tekućem računu je za 15 minuta, dakle u najkraćem roku, čime ćete se uspješno riješiti svih kreditnih dugova koji vas financijski opterećuju.
 5. Nudimo objedinjene ponude na jednom mjestu, a naša usluga je besplatna. Svakodnevno radimo na poboljšanju konkurentnosti kako bismo bili sigurni da će svi naši korisnici na što lakši način doći do željene financijske usluge.

Da li se najpovoljniji nenamjenski krediti prepoznaju po njihovim jedinstvenim karakteristikama?

Budući da su mnogi u potrazi za kreditom, dolazak do vjerodostojne alternative koja je u skladu s trenutnim okolnostima je najvažnije. Mnoge ponude kredita danas se oglašavaju kao najpristupačnije i najpovoljnije. No, da bi se pronašla adekvatna opcija, treba istražiti ponude koje imaju konkurentne kamatne stope, kao i ostale uvjete koje ih čine transparentnim. Što je niža kamatna stopa, to je kredit povoljniji. Ne treba zaboraviti da promjenljiva kamatna stopa znači da iznos mjesečne rate može porasti u bilo kom trenutku. Ako težite jednostavnijem rješenju, kredit s fiksnom kamatnom stopom biće bolji izbor.

Kako ne bi brinuli o tome, ponude kredita koje se nalaze na globus.com.hr imaju fiksnu kamatnu stopu, što osigurava odgovarajuće i bolje rješenje.

Pored kamatne stope koja je važna prilikom izbora kredita treba voditi računa o povoljnosti kreditne ponude. Iako brojne ponude mogu izgledati povoljno, one zapravo imaju dodatne naknade i troškove. Da bi ste provjerili da li željeni kredit dolazi s dodatnim troškovima to možete učiniti putem naše web platforme gdje ćete pronaći sve prednosti i nedostatke aktualnih ponuda. Na taj način imat ćete sve potrebne informacije koje su vam neophodne da bi donijeli pravu odluku.

Što podrazumijeva pozajmljivanje putem interneta?

Pozajmljivanje putem interneta olakšava dolazak do novca, čineći cijeli postupak mnogo bržim. Dakle, ne morate odlaziti u poslovnicu banke i gubiti svoje dragocjeno vrijeme. Sve što vam je potrebno je mobilni telefon, računar ili tablet i pristup internetu.

Cjelokupan postupak se obavlja za nekoliko minuta, nakon čega se vrši isplata novca na vaš tekući račun.

Na ovaj način pozajmljivanje novca putem interneta je sigurno, praktično i brzo. Ako koristite globus.com.hr našu web platformu za uspoređivanje kredita pronaći ćete izvrsne ponude, koje su provjerene i pouzdane. Prilikom uzimanja nenamjenskog kredita putem interneta ne morate prilagati dodatne potvrde, a novac možete koristiti u skladu sa svojim najvažnijim financijskim potrebama.

Na koji način izbjeći greške prilikom pozajmljivanja novca preko interneta?

Pozajmljivanje novca preko interneta danas je postala sve popularnija praksa i sastavni deo života. Osim toga, ovaj oblik zaduživanja osigurava da se preuzme veća kontrola nad financijama. No, postoji niz uobičajenih greški koje treba izbjeći prilikom pozajmljivanja.

Veliki iznos kredita koji niste u mogućnosti vratiti predstavlja jednu od čestih greški. Prilikom pozajmljivanja glavni prioritet mora biti u ispunjenju najvažnijih financijskih potreba. Dakle, iznos kredita o kome razmišljate treba da je u skladu s odgovornim načinom pozajmljivanja, odnosno u svrhu ispunjavanja trenutnih potreba.

Izbor neadekvatnih kredita koji nemaju povoljne uvjete i kamatne stope. Najbolji način da izbjegnete takve greške prilikom pozajmljivanja je korištenje pouzdanih web platformi kao što je globus.com.hr. To će u velikoj mjeri pomoći da pronađete najbolju online ponudu nenamjenskih kredita i pozajmica s fleksibilnim i transparentnim uvjetima.

Dodatne naknade i skriveni troškovi često su ispisani sitnim slovima unutar određenih ponuda. Da bi ste to izbjegli, pažljivo pročitajte sve vezano za odabrani kredit. Kako ne bi ste imali dodatne troškove u smislu skrivenih naknada, uvijek birajte provjerene web platforme za uspoređivanje kredita poput globus.com.hr gdje ćete pronaći fleksibilne i konkurentne ponude.

Iako postoji veliki broj ovlaštenih i renomiranih zajmodavaca, treba uzeti u obzir i potencijalne prevare. U tom smislu morate biti dodatno oprezni u vezi izgleda web stranice zajmodavca (pravopisne i neuobičajene greške, nema konkretnih podataka o zajmodavcu) i ako se od vas zatraži da uplatite novac. Ako je to slučaj kod određenog zajmodavca online, preporuka je da potražite drugog zajmodavca. Kako bi ste izbjegli takve situacije, na globus.com.hr na raspolaganju vam stoje samo ovlašteni i renomirani zajmodavci.

Postoji li način da se poboljšaju šanse za odobrenjem kredita?

Ako ste već bili u situaciji da željeni kredit ne bude odobren ili ste nesigurni u uspeh, postoji nekoliko načina koji mogu osigurati odobrenje za nenamjenski kredit preko interneta. Najčešće to su dodatni instrumenti osiguranja, što podrazumijeva jamca, sudužnika ili zalog.

Jedna od najboljih opcija je jamac koji garantira otplatu uzetog kredita u slučaju da niste u mogućnosti otplatiti ga do kraja. Prijava s jamcem osigurava da kredit bude odmah odobren, bez ikakvih prepreka i problema.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (434 ocjena)