Select Page

Popis najboljih kredita

Trajanje
60 - 365 dana

Iznos kredita
2.000 - 10.000 Kn

EKS max
7.89%

Trajanje
60 - 365 dana

Iznos kredita
2.000 - 10.000 Kn

EKS max
7.89%

Trajanje
60 - 365 dana

Iznos kredita
2.000 - 10.000 Kn

EKS max
7.89%

Trajanje
60 - 365 dana

Iznos kredita
2.000 - 10.000 Kn

EKS max
7.89%

krediti

Brzi krediti

 • Kod nas možete naći širok spektar vrhunskih brzih kredita
 • Brzi krediti su odlična solucija kada vam hitno treba novac
 • Jednostavna procedura sklapanja ugovora te minimalna dokumentacija
 • Isplata brzog kredita sijeda na vaš račun već za 15 minuta

Sve prednosti brzog kredita:

Brzi krediti postali su vrlo brzo popularni kod nas zbog mnogih svojih prednosti koje sadržavaju u sebi. Pružaju svojim klijentima da na vrlo brz i jednostavan način dođu do dodatnih novčanih sredstava bilo kada. Cijeli proces se odvija online te nema potrebe da odlazite u poslovnicu banke. Od dokumenata trebati će vam samo ono osnovno te ne morate ispunjavati posebne uvjete kako bi vam se odobrio kredit. i što je najbolje od svega, kredit se isplaćuje unutar 24 sata, što je idealna opcija za klijente kojima treba novac pod hitno.

Nudimo vam ponudu najbolji brzih kredita

Nastojimo svojim klijentima pružiti samo najbolje brze kredite koje postoje na našemu tržištu. Preko naše stranice može pogledati popis odličnih te sigurnih ponuda za brze kredite, te kod svakog kredita vam stoji sve njegove bitne informacije kako biste mogli što lakše usporediti ponude kredita. Brzi krediti su vam najbrže rješenje za pokrivanje svih vrsta troškova te da si poboljšate vaše financijsko stanje.

Brzi krediti kao vrhunsko rješenje:

Putem naše web stranice možete pronaći popis svih trenutno dostupnih brzih kredita koje se nalaze na našemu tržištu. Kod svakoga kredita vam stoje sve bitne informacije vezane uz njih kao što su njihovi uvjeti i karakteristike kako bi vam olakšali potragu za brzim kreditom.

Da li trenutno tražite za najboljim brzim kreditom? Onda ste došli na pravo mjesto! Kod nas možete pronaći spisak svih brzih kredita dostupnih online te vrlo lako možete usporediti njihove ponude i na temelju toga pronaći kredit koji posve odgovara vašim željama i mogućnostima.

Kako biste sebi olakšali potragu za brzim kreditom, preporuča se da koristite upotrijebite filter opcija  kako biste brže došli do kredita koji odgovara vašim potrebama. Zahvaljujući filteru možete puno lakše doći do kredita koji će zadovoljiti sve vaše kriterije kao što su traženi iznos, vremenski rok otplate te kamatna stopa.

Ukoliko ste pronašli brzi kredit koji vam odgovara, ona možete krenuti s prijavom! Procedura slanja zahtjeva za brzi krediti traje uglavnom nekoliko minuta, te isplata se može očekivati već za 15 minuta!

Upotrijebite kreditni kalkulator

Valja uvijek pomno promisliti prije nego što donesete konačnu odluku. Brze kredite ne treba uzimati olako jer ipak ga morate otplaćivati svaki mjesec narednih godinu dana. Stoga prije nego što podnesete zahtjev za kredit, izračunajte anuitet kako biste znali da li može to vaš proračun može podnijeti.

Pomoću kreditnog kalkulatora možete izračunati anuitet te time dobiti uvid u cjelokupni plan otplaćivanja kredita, te kako bi izgledala svaka mjesečna rata. Na taj način vam daju mogućnost da vidite je li kredit idealno rješenje za vas te da li sa možete priuštiti.

Za izračun anuiteta, sve što trebate učiniti je navesti koji iznos kredita vama treba te koji rok otplate vama najviše odgovara. U naposljetku će vam izbaciti koliki iznos će biti svaka vaša mjesečna rata u vremenskom periodu koji ste naveli.

brza pozajmica

Izračunajte vaš proračun

Osim anuiteta, ujedno se preporuča da izračunate svoj vlastiti proračun kako biste znali da li si možete priuštiti brzi kredit. Proračun je vrlo jednostavan za izračunati. Samo trebate od mjesečnog prihoda oduzeti zbroj svih troškova koje imate. Brojka koja ostane na kraju je novac koji imate dostupan te koji možete koristiti za otplatu kredita ili za ušteđevinu.

Uvijek je bitno da znate koji je vaš točan proračun te da znate da li ste spremni otplaćivati kredit svaki mjesec. Prije nego što se odlučite za kredit, vodite evidenciju vaših troškova i napravite plan kako da se osigurate da svaki mjesec možete otplatiti ratu.

Zatražite brzi kredit kod nas:                                               

Naš cilj je da pomognemo klijentima da što lakše pronađu za sebe najidealniji brzi kredit. Kao što i sami možete vidjeti, na stranici vam je izložen pregled svih brzih kredita koji su trenutno dostupni putem interneta. Više ne mora potraga za brzi krediti biti naporna i komplicirana.

 • Pregledan popis svih brzih kredita s navedenim karakteristikama
 • Sve bitne informacije vezane uz kredite i financije možete pronaći kod nas
 • Garantirana sigurnost i transparentno poslovanje

Česta pitanja o brzim kreditima

Što su to brzi krediti?

Brzi krediti su krediti koji se isplaćuju na manje iznose s kratkim rokom otplate i to u ekspresno kratkom roku. Predstavljaju odlično rješenje kada vam se dogodi neočekivani trošak za koji niste financijski spremni ga pokriti. Može se zatražiti iznos i do 10 000 kuna s maksimalnim rokom otplate sve do 12 mjeseci.

Gdje se mogu pronaći brzi krediti?

Brzi krediti se isto kao i pozajmice mogu pronaći putem interneta. Kod svih kreditnih kuća možete pronaći u njihovim ponudama brzi kredit. Na našoj stranici možete pronaći popis svih ponuda za brze kredite.

Kako poslati zahtjev za brzi kredit?

Cijela procedura sklapanja ugovora za brzi kredit odvija se putem interneta, što znači da ne morate ići u poslovnicu te gubiti vrijeme čekajući u redu. Prvo što morate napraviti je odabrati vama odgovarajući kredit, što se odnosi na iznos novčanih sredstava i vremenski period otplate. Zatim pratite daljnje upute.

Koji dokumenti su potrebni za brzi kredit?

Zajmodavci iz kreditnih kuća u cilju da olakšaju i sebi i svojim klijentima cijeli proces su smanjili količinu potrebne dokumentacije. kako bi vam odobrili brzi kredit trebati će vam samo najvažniji dokumenti, a to su vam vaša osobna iskaznica te kartica od tekućeg računa. S ovom odlukom su omogućili svima da na brz i lak način dođu do kredita.

Na vama je da donesete odluku za kredit, no uz pomoć naših smjernica vam možemo olakšati cijeli proces. Nakon što ste donijeli vašu konačnu odluku, možete krenuti s prijavom. Naići ćete na obrazac za prijavu koji trebate ispuniti s vašim osobnim podacima, te im poslati preslike vaših dokumenata. U naposljetku ćete dobiti povratne informacije u vezi odobrenja kredita u što kraćem roku. Po uspješnom odobrenju možete očekivati isplatu kredita na vaš tekući račun unutar 24 sata.

Tko sve može zatražiti brzi kredit?

Brzi krediti mogu zatražiti svi punoljetni građani bez obzira u kojem su statusu, bez obzira da li ste trenutno zaposleni, studirate ili ste već u mirovini. Jedini uvjet koji morate ispunjavati je da svaki mjesec uredno dobivate svoj primanja, bilo da se to radilo o vašoj plaći ili mirovini. Kod kreditnih kuća njima nije bitno na kojem ugovoru ste zaposleni kod svog poslodavca, bilo da radite na određeno, stalno ili preko studentskog ugovora.

Kako si poboljšati svoje financije:

Kada se odlučujete za brzi kredit, morate biti spremni da uredno svaki mjesec otplaćujete rate. No, često se znaju ljudi naći u lošijoj financijskoj situaciji, stoga vam donosimo nekoliko korisnih savjeta kako biste si i vi sredili svoje financije.

 1. Vodite računa o svojim troškovima: najbitnije od svega je da imate jasan uvid o svojim svakodnevnim te mjesečnim troškovima. Možete zapisivati vaše troškove ili se jednostavno poslužite nekom od aplikacija koji će vam pomoći u praćenju troškova.
 2. Kupujte pametno: preporuka bi vam bila da uvijek isplanirate vaš odlazak u kupovinu. Napravite popis stvari koji vam zaista trebaju. Ujedno, usporedite cijene kod svih trgovina te kupujte one proizvode koje su po najboljim cijenama.
 3. Smanjite upotrebu auta: ukoliko možete doći do neke lokacije pješke ili biciklom, onda nema smisla da se tom rutom vozite autom. Auto košta kao i gorivo, stoga pokušajte ga koristiti samo za duge rute.
 4. Uvijek valja promisliti: ne treba olako uzimati kredite, jer on dolazi s velikom odgovornošću. On bi trebao poslužiti samo za hitne situacije gdje vam je prijeko potreban.

Za što se mogu sve koristiti brzi krediti?

Brzi krediti su nenamjenski krediti, što znači da on nema neku svoju namjenu, te ga stoga možete upotrijebiti u bilo koje svrhe gdje vam treba dodatni novac. Za razliku od kredita u bankama gdje vas ispitivati koja je svrha kredita, kod kreditnih kuća nije to slučaj. Njih se ne tiče koji je razlog zbog čega vam treba brzi kredit, njima je cilj da vam omoguće brzo rješenje kada vam to najviše treba.

Pošto brzi krediti se jednostavno mogu realizirati te se brzo isplaćuju na račun, oni se najčešće upotrebljavaju za situacije gdje je pod hitno potreban novca, kao što je to na primjer:

 • Za pokrivanje troškova popravka vašega auta
 • Za plaćanje hitnog liječničkog pregleda
 • Pokrivanje prošlih dugovanja
 • Plaćanje neočekivanih računa

Ujedno, brze kredite možete upotrijebiti i za druge, pozitivnije stvari kao što mogu biti pokrivanje troškova za neku posebnu proslavu, uplaćivanje zasluženog godišnjeg odmora ili odlazak na koncert u inozemstvu.

Kako se vrlo jednostavno prijaviti za brzi kredit

Zahvaljujući modernom dobu, svoj brzi kredit možete zatražiti putem interneta. Kroz samo nekoliko jednostavnih koraka možete već danas dobiti cijeli iznos na vaš tekući račun.

U nastavku vam slijedi detaljan opis cijele procedure kako biste bolje shvatili kako ide te uvidjeli da je vrlo jednostavan:

 1. Odaberite kredit koji vama najviše odgovara sukladno vašim potrebama i mogućnostima. To se odnosi na kamatnu stopu, iznos sredstava te vremenski rok otplate.
 2. Nakon što donijeli svoju konačnu odluku, sljedeći korak je da pritisnete gumb za prijavi se sada te će vas naša stranica preusmjeriti na drugu gdje nastavljate dalje s procedurom.
 3. Na stranici će vas očekivati obrazac za prijavu koji ćete morati popuniti s vašim osobnim podacima te pritom priložiti potrebnu dokumentaciju.
 4. Kao zadnji korak vam je da podnesete vaš zahtjev za brzi kredit te pričekate odobrenje što uglavnom traje nekoliko minuta.
 5. Isplata slijedi nakon odobrenja, te možete očekivati sredstava na vaš račun unutar 24 sata. Sredstava možete odmah početi koristiti čim ih primite na račun.

Kako si osigurati odobrenje brzog kredita

Može se dogoditi da vam ne budu odmah odobrili brzi kredit, a najčešći razlog tome može biti da vam vaš kredibilitet nije dovoljno jak. No, možete si ga uvijek poboljšati kroz par sljedećih opcija:

 1. Za jačanje kredibiliteta možete upotrijebiti neku vrstu instrumenta osiguranja za kredit: na primjer možete si uzetu jamca ili sudužnika koji će garantirati za vas da ćete u potpunosti vratiti kredit
 2. Založite neku svoju imovinu: možete založiti vaš dom ili auto, ali nemojte olako se odlučiti za ovu opciju jer stavljate svoju imovinu pod rizik.

Štedimo vaše vrijeme

Omogućili smo vam veoma precizan uvid dostupnih ponuda, zajedno sa razdobljem otplate, rokovima, iznosima i kamatnim stopama.

Sigurnost na prvom mjestu

Na našoj stranici prikazana je pojedinačna ponuda zajmodavaca koji se nalaze na tržištu, sve prednosti i nedostaci određenih kreditnih opcija kako bi ste mogli izbjeći potencijalne neugodnosti ili iznenađenja u smislu otplate kredita.

 • naknada koja postoji ako se kredit privremeno otplaćuje
 • strana valuta
 • kamatna stopa koja je promjenljiva
 • mobilni telefon
 • računalo
 • ili tablet s internet vezom
 1. pokrivanju određenih troškova
 2. kupovini
 3. manjim popravcima u domu
 4. realizaciji određenih planova