Popis najboljih kredita

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4000 EUR

EKS max
7.26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4000 EUR

EKS max
7.26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4000 EUR

EKS max
7.26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4000 EUR

EKS max
7.26%

cash expert

Cash Expert

Kako bi vam pomogli da saznate više o Cash Expert-u nastavku možete pronaći detaljne informacije o celokupnoj ponudi, uslovima, načinu prijave i iskustvima drugih korisnika.

Nudimo vam detaljan vodič za Cash Expert da bi ste imali precizan uvid u vezi sa finansijskom uslugom pozajmljivanjem Cash Expert

Kako bi vam pomogli da saznate više o Cash Expert-u nastavku možete pronaći detaljne informacije o cjelokupnoj ponudi, uvjetima, načinu prijave i iskustvima drugih korisnika.

Nudimo vam detaljan vodič za Cash Expert da bi ste imali precizan uvid u vezi sa financijskom uslugom pozajmljivanjem novca.

Nastojimo da na potpuno transparentan način svim korisnicima omogućimo da izaberu najboljeg zajmodavca i dođu do najpovoljnijeg kredita.

Ujedno, ovdje smo analizirali sve pozitivne i negativne karakteristike ponuđene usluge kod Cash Expert.

Što je Cash Expert?

Cash Expert spada u nebankarsku financijsku instituciju čije je sjedište u Barceloni, koja se bavi pružanjem kreditnih usluga.

Putem stranice Cash Expert-a na potpuno jednostavan način se možete prijaviti za kredit od 66,36 EUR do 2654,46 EUR s razdobljem otplate od 15 dana do 180 dana.

Višegodišnje iskustvo koje ima Cash Expert u sektoru financijskih usluga doprinio je velikom broju zadovoljnih korisnika koji su se uvjerili u kvalitetu pružene usluge.

Da bi se dobio novac putem Cash Expert-a nije potrebno odlaziti u poslovnicu, jer se cijeli postupak odvija online, sigurno i pouzdano.

Na koji način se možete prijaviti za Cash Expert zajam?

Prijava za Cash Expert zajam je u samo nekoliko jednostavnih koraka.

Odlučite koliki iznos zajma vam je potreban i na koji period.

Kada donesete odluku na početnoj web stranici Cash Expert izaberite željeni iznos zajma i rok otplate. Tu će biti prikazan cjelokupni trošak odabranog zajma i svake mjesečne rate kako bi ste imali precizan uvid.

Nakon toga kliknite na opciju zatraži zajam gdje će vam se prikazati stranica s korisničkim računom.

Novi korisnici moraju izabrati opciju registracija, pri čemu će Cash Expert poslati email za verifikaciju koji treba da otvorite da bi ste potvrdili da je riječ o točnoj e mail adresi.

Sljedeći korak je ispunjavanje prijave online za zajam. Kada Cash Expert dobije vašu prijavu, za samo nekoliko minuta bit ćete obaviješteni da li je vaš zahtjev odobren ili nije.

Jedna od posljednjih stavki podrazumijeva da putem SMS poruke potvrdite da li želite isplatu traženog zajma.

Trošite novac kako vi to želite!

Zajam Cash Expert se može koristiti prema vlastitim potrebama i željama, bez pitanja o njihovoj namjeni.

cash expert zajam

Za korisnike koji nemaju vremena da čekaju dugotrajne bankarske postupke, isplate se pozajmice kod Cash Expert-a bez obzira na malo skuplju uslugu, jer novac dobivaju brzo i jednostavno. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu u sektoru financijskih usluga, Cash Expert je postao prepoznatljivo ime.

I pored malo skuplje usluge u smislu plaćanja obrade Cash Expert je omogućio pristup pouzdanoj i kvalitetnoj usluzi, gdje nema skrivenih troškova i složenog procesa prilikom podnošenja prijave za kredit.

Ako imate dodatnih problema s otplatom uzetog kredita, uvijek se možete obratiti Cash Expert službi za korisnike koji će vam pomoći i nastojati da produži rok otplate.

Kakva su iskustva korisnika s Cash Expert uslugom

Iako iskustva korisnika s uslugom Cash Expert nismo pronašli na trustpilot pouzdanom mjestu za recenzije, te informacije pronašli smo na drugim mjestima.

Prema dosadašnjim iskustvima korisnika, Cash Expert pomogao je ogromnom broju ljudi da nađu izlaz iz financijskih problema kada podizanje kredita u banci nije bilo moguće.

No, osim pozitivnih iskustava, postoje i mišljenja da su kamatne stope visoke, ali o tome je svaki korisnik unaprijed detaljno informiran. Pritom, nema skrivenih troškova.

Kakva je ponuda i uvjeti kod Cash Expert-a?

Cash Expert u svojoj ponudi ima različite vrste zajmova od 66,36 EUR do 2654,46 EUR s razdobljem otplate od 15 dana do 180 dana. Zahtjev se može podnijeti svakog dana u tjednu.

Kada je u pitanju isplata zajma, on se isplaćuje u okviru nekoliko minuta nakon odobrenja, a najkasnije je tijekom narednog dana.

Za prijavu i odobrenje treba priložiti sljedeće:

 1. osnovnu dokumentaciju
 2. broj mobilnog telefona
 3. email adresa
 4. tekući račun s IBAN brojem
 5. ostvaren prihod zadnja dva mjeseca
 6. platna lista

Ako ste već korisnik Cash Expert -a ne morate opet prilagati svoju dokumentaciju.

Koje su prednosti i nedostaci kod zajma Cash Expert?

Sigurno ste prepoznali brojne prednosti koje nudi Cash Expert, o čemu govori i veliki broj zadovoljnih korisnika koji su koristili ovu uslugu. U nastavku pogledajte najvažnije prednosti zajma Cash Expert:

 • Uvjeti prilikom podnošenja zahtjeva su minimalni.
 • Isplata se vrši nekoliko minuta nakon odobrenja.
 • Postojeći troškovi su jasno navedeni i definirani, pri čemu nema neugodnih iznenađenja u vezi s otplatom.
 • Nije potreban odlazak u poslovnicu, jer se cijeli postupak odvija putem interneta.
 • Korisnici preko Cash Experta mogu pozajmiti do 2654,46 EUR, a period otplate je od šest mjeseci, što je mnogo povoljnije u odnosu na ostale zajmodavce online.

Nedostaci – Iako Cash Expert ima niz prednosti, ipak postoji nekoliko nedostataka, a to:

 • Visoke kamate.
 • Prilikom kašnjenja s otplatom naplaćuju se visoke kazne.
 • Obavezna SMS potvrda porukom o uzimanju zajma čini još jedan nedostatak, jer postoje i online zajmodavci koji pružaju jednostavniju vrstu prijave.
 • Novi korisnici nisu u mogućnosti da dobiju veći iznos kredita.
 • Obrada kredita se naplaćuje.

Kontakt Cash Expert
Cash Expert kontakt
Hektorovićeva 2 10000 Zagreb, Hrvatska
info.hr@cash-expert.com
(+385) 01 45 79 71 9 novca.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (164 ocjena)