Parallel Profits Insights by Globus

parallel-profits

Parallel Profits  je najnoviji i nadolazeći program koji su stvorili 2 ultra-uspješna internet marketinga – Aidan Booth i Steve Clayton.

Parallel Profits bit će lansirana za nekoliko tjedana. Točni datumi i detalji lansiranja moraju se ponovno potvrditi.

Zbog toga još uvijek nemamo sve detalje kako bismo to pretvorili u najdublji pregled, kao što to obično činimo.

Ali samo vam želim dati neke ideje o tome kako su ti momci bili zadivljujući tijekom desetljeća u smislu stvaranja bogatstva na internetu i načina na koji su njihovi prošli programi bili. Več o tome: www.theparallelprofits.com

Parallel Profits – Što Je?

I obećavam vam da ćemo stalno ažurirati ovaj pregled na Parallel Profits dok se približavamo datumu pokretanja kako bismo vam pomogli da donesete najbolju odluku za sebe od search engine marketinga.

Kao što sam spomenuo, dva poznata programa koja su napravili su 100K Factory i 7 Figure Cycle.

Dakle, što su oni?

Oni su prvi put pokrenuli tvornicu 100K u 2015. godini koja je bila usmjerena na pomoć studentima u zarađivanju na internetu putem oba affiliate marketinga i e-trgovine.

Uglavnom, oni uče i pomažu učenicima da postave svoje vlastite affiliate nišne stranice i Ecom trgovine. A onda, oni pokreću promet putem raznih besplatnih i plaćenih strategija. Več u search engine marketingu na talk-business.co.uk

7 Slika Ciklus je nekako kao ažurirana verzija tvornice 100K.

Razlog zbog kojeg se zove 7 Ciklus slika je zato što im je cilj pomoći učenicima da postignu cilj od 7 figura za dohodak u manje od 1 godine. Tako je ovaj program dobio ime.

Povrh toga, to se naziva “ciklusom” jer su stvorili ovaj “složeni” sustav u 7 koraka kako bi pomogao učenicima da prijeđu na posao i počnu generirati prodaju što je prije moguće.

Pogledajte ciklus u nastavku:

Ovo je još jedan razlog zašto biste trebali obratiti pozornost na nadolazeće detalje o lansiranju za paralelnu dobit …

Što očekivati od Parallel Profits?

Od onoga što sada znamo, Paralelna dobit će podučiti studente poslovnom modelu koji tvrdi da je jedan od najbržih načina generiranja prihoda s punim radnim vremenom od kuće.

To je zato što će vas naučiti kako prodavati proizvode s visokim ulozima, a vi možda trebate samo malu količinu od 7 prodaja kako biste stvorili 100K / godišnje.

Da budemo precizniji, ovaj poslovni model se bavi prodajom jednostavnih, korisnih usluga lokalnim tvrtkama, ali s 3 velika obrata koji čine ovaj proizvod (i lansiranje) prilično jedinstvenim i drugačijim od svih drugih metodologija.

Evo tri obrata:

Aidan & Steve će se udružiti sa studentima koji prate njihov trening i rade kao franšizno poslovanje. Dakle, korist od toga je da studenti neće morati brinuti o stvarima kao što su brendiranje, postavljanje domene, web stranice, copywriting, marketing, itd. Budući da ćete raditi s njima kao franšiza, sva “infrastruktura” će za vas. To je još jedan razlog zašto brzo možete početi zarađivati ​​novac.

Budući da ste student paralelne zarade, također ćete moći pristupiti cijelom timu stručnjaka koji će pomoći klijentima koje ste osigurali. Drugim riječima, ne trebate mnogo iskustva ili stručnosti da biste započeli.
Uz ugradnju njihove jedinstvene generacije generacije i hvatanje sustava, nećete morati učiniti bilo licem-u-lice prodaje kao dobro.

Ova tri “preokreta” će ukloniti gotovo sve uobičajene blokade koje ljudi pogađaju kada pokušavaju izgraditi online poslovanje, čineći ovaj model skalabilnim. Več u tome ovdje: https://www.gfkamerica.com/product-reviews/parallel-profits-review

Več u tome:

https://myspace.com/parallel.profits

https://www.scoop.it/t/search-engine-marketing-by-parallel-profits-5

Twitter

Here

Here

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*