3 vježbe lica za savršeno osmijeh

the-perfect-smile

Već znate da je tjelovježba dobra za vaše tijelo, ali jeste li znali da je to također sjajno za vaše lice? Prema WorldWideHealth.com, vježbe lica mogu biti jednako učinkovite kao i kirurški facelift za poboljšanje tonusa kože i elastičnosti, smanjenje vidljivih linija i pomažu u usavršavanju vašeg osmijeha.

Baš kao i svaki drugi dio vašeg tijela, na licu su mišići. Ti mišići mogu biti učvršćeni i ojačani vježbanjem, što pomaže povećati protok krvi i poboljšati mišićni ton. Vježbe lica ne samo da će poboljšati vaš osmijeh, već također mogu pomoći da izgledate mlađe i zdravije.

Isprobajte ove tri vježbe lica koje će vam pomoći da postignete savršeni osmijeh. (Ove se vježbe mogu koristiti i u vezi s postupcima estetske stomatologije.)

1. Vježba osmijehom

Jednostavna i jasna, ova inkrementalna vježba u nasmijanoj praksi poboljšava mišiće lica koje kontroliraju vaš osmijeh, što će vam dati veću kontrolu nad vašim sretnim izrazima. Počnite sjediti ili stajati ispred zrcala, ovisno o tome što je udobnije, s licem i usnama u opuštenom stanju.

Ispružite kutove usta bočno (na stranu), držeći usne zajedno; držite 10 sekundi.

Proširite bočno rastezanje i dijelite svoje usne da biste otkrili rub zuba; držite 10 sekundi.

Proširite se bočno i izložite oko pola zuba; držite se deset sekundi.

Osmijeh kao širok i težak kao možete, sa svim zubima pokazujući; držite se deset sekundi.

Ponovite korake 3, 2 i 1 da biste osvijetlili postupno.

Za dodatnu vježbu možete proći kroz sve gore navedene korake, pomoću indeksnih prstiju kako biste se proširili u kutovima usta i stvorili različite osmijehe. Več možete nadži ovdje: https://www.diyhappy.com/8-tools-for-a-great-smile

2. Brisanje crte osmijeha

S ovom vježbom možete raditi na smanjenju izgleda finih linija oko usta, pomažući vam da izgledate mlađe i dajući vam prirodniji, briljantni osmijeh. U yogi se ova vježba naziva ribom. Evo kako to učiniti:

Spakirajte se: iscijedite usne što je dramatično moguće usisavši u obraze i izbacujući usne.

Pokušajte se nasmiješiti dok pucate.

Držite ovu pozu dok se u mišićima oko ustima pojavi blaga bolna senzacija, a zatim otpustite.

Ova vježba bi trebala biti učinjena samo jednom dnevno, kako bi izbjegli naprezanje mišića vašeg lica. Više info možete nadži na Palmdigitalmedia.com

3. Blesav kunić

U ovoj vježbi tonirat ćete obraz mišiće dok povećavate fleksibilnost i kontrolu osmijeha. U toj vježbi možete ili ne možete izgledati u zrcalu. (Ako imate tendenciju da se nasmijate glupim licima, vjerojatno biste trebali preskočiti zrcalo.) Evo koraka za ovu vježbu lica:

Nasmiješite se što je moguće više, bez otvaranja usana. Pokušajte za smiješak od uha do uha.

Namjestite nos kao zec, dok ne osjetite kako se mišići obraza slažu s osmijehom.

Držite položaj na 5 sekundi.

Ponovite korake od 1 do 3, 10 puta

Više informacija možete dobiti ovdje na business24-7.ae

Vježba za lice

Jedan od posebnih mišića lica, quadratus labli superioris, bitan je za održavanje mladenačkog izgleda. Razvojem ovog mišića pomaže se spriječiti progib lica i osigurati elastičnost. Ispod su dvije vježbe koje će vam pomoći u iskorištavanju ovog mišića u vašu korist.

Uz usta malo otvorena i gornja usna opuštena, izbacite nosnice i namočite prekomjerno kretanje.

Povucite gornju usnu i držite za broj od 10. Polako otpustite.

Ponovite korake 1 i 2, 10 puta.

Vježbe lica mogu vam pomoći da poboljšate veliki osmijeh, osobito kada se koristite zajedno s kozmetičkim postupcima stomatologije. Ako tražite bjele zube onda možete nadži več informacija ovdje. Više informacij možete dobit na GFKamerica.com – ear wax removal tools

Trebate zubara u Rio Rancho? Kontaktirajte nas za više preporuka o načinima poboljšanja ljepote i zdravlja vašeg osmijeha.

Update: 15.4.2019

Možete dobiti više informacija o tome koji će biti novi najprodavaniji eCommerce proizvodi od 2019. u člancima koje smo podijelili u nastavku. Možemo samo reći da će biti mnogo kozmetičkih proizvoda poput alata za uklanjanje ušnog voska različitih vrsta, opreme za čahure za zube i mnogih drugih. Mi ćemo objavljivati nova ažuriranja svaki put, pa svakako provjerite ponovno.